• karting Brezina Slide 1

  • Karting Brezina

  • Karting Brezina slide 3

  • Circuit CSSK

Pasiunea pentru karting – inceputurile

Si totul a inceput acum …. pe 3 mai 2015, la finalul CUPEI FRK editia a III-a, organizata de Federatia Romana de Karting pe circuitul de la Targu Secuiesc.
In urma unor discutii anterioare, la finalul evenimentului sportiv, am avut parte de o mare surpriza: cateva persoane necunoscute mie pana la acel moment impreuna cu Stefan, m-au invitat sa ma urc intr-un kart rosu, cu nr. 8, pe care l-au pregatit pe loc pentru mine. Mi-au reglat pedalierul, mi-au explicat ce urmeaza sa facem impreuna, am invatat stand pe loc anumite comenzi ce urmau sa-mi fie utile mai tarziu, am testat in padoc primele comenzi ale kartului cu motorul pornit, am facut primii metri si in final am ajuns acolo unde imi doream cel mai mult … pe pista.
Mai usor la inceput, urmand strict trasele antrenorului meu Stefan, am inceput sa rulez tur dupa tur pe circuitul de kart. La inceput mai incet, pe urma tot mai tare, pana cand in final mi s-a permis sa merg in fata cat puteam eu de tare. Of … intr-un final s-a terminat. Eram fericit! Nu ma simteam obosit, dar ma dureau foarte tare mainile!
A fost o zi minunata, o zi pe care nu o voi uita niciodata. cititi mai mult >>